Välkomna till
Leijonborgs Rör och Uthyrning

Rörservice Örebro

TJÄNSTER

Rörservice Örebro

01. Rörarbeten

Vi erbjuder samtliga tjänster inom rörmokeri för professionella och funktionella rörsystem. Vi kan stå till tjänst för er i och i närheten av bland annat Örebro med omnejd som behöver en kompetent och kunnig rörmokare.

02. VVS

Vårt företag kan det mesta som angår värme och ventilation och vi är specialister på VVS och arbeten som rör detta område. Som företag har vi lång erfarenhet inom att arbeta med detta, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder mycket kvalitativa resultat när de anlitar oss.

03. Entreprenad

Vi har en liten grävmaskin som även gör det möjligt för oss att utföra mindre entreprenader och markarbeten. Hör av er till oss om ni har frågor eller funderingar kring våra tjänster inom entreprenad så hjälper vi er vidare.

OM OSS

Rörservice Örebro

Leijonborgs Rör och Uthyrning är ett bolag som grundades 2016 och som erbjuder tjänster inom VVS, rörarbeten och entreprenad. Vi erbjuder hjälp med det mesta som handlar om rör och rörservice. Vår utgångspunkt ligger i Mellösa men vi arbetar i omkringliggande städer och områden, bland annat Örebro.

Inom företaget har vi god erfarenhet av branschen sedan tidigare över 12 års arbetslivserfarenhet. Det innebär att vi vet precis hur vi ska göra för att uppnå bästa möjliga resultat på ett så effektivt sätt som möjligt. Oavsett uppdrag arbetar vi alltid mycket engagerat och vi nöjer oss aldrig med ett arbete innan kunden känner sig helt nöjd med de resultat som vi erbjuder. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om de tjänster som vi kan utföra! Vi ser fram emot att få stå till tjänst för er och hjälpa er få alla de resultat som du önskar få.

KONTAKTA OSS

Leijonborgs Rör och Uthyrning

Åkersby 531
715 92 Stora Mellösa

0730-91 26 08