Om oss

15 ÅRS ERFARENHET AV RÖR

Vi på Leijonborgs Rör och Uthyrning har varit verksamma som VVS-bolag sedan 2016 och är således relativt nystartade. Vi som ligger bakom bolaget har dock över 15 års erfarenhet av branschen och god erfarenhet kring att utföra alla olika sorters rörservice  och VVS-arbeten med fokus på noggrannhet och kvalitet. Vi har även tillgång till en grävmaskin som gör det möjligt för oss att utföra mindre entreprenader och markarbeten.

Rörservice och rörmokare, service av rör kring Vingåker, Karlskoga & Hallsberg

VVS- OCH RÖRARBETEN AV HÖG KVALITÉ

Rörservice av kunniga rörmokare som kan allt om rör –  för er kring Vingåker, Karlskoga & Hallsberg med omnejd

Leijonborgs Rör och Uthyrning är bolaget för dig som behöver hjälp med installation eller service av rör och VVS-system eller någon form av entreprenad i Örebro och andra närliggande områden så som Hallsberg, Vingåker eller Karlskoga med omnejd. Vårt mål är nöjda kunder och därför anpassar vi oss alltid efter dina personliga önskemål och gör vårt bästa för att uppfylla samtliga av dina önskemål.

Alla våra tjänster av rörservice erbjuds till mycket förmånliga priser och vi lämnar dessutom alltid garantier på alla utförda arbeten. Önskar du veta mer om oss på bolag eller vill du få en kostnadsfri offert – kontakta oss via mejl eller telefon.

Välkommen till Leijonborgs Rör och Uthyrning!